Συνεργείο καθαρισμού

Το εξειδικευμένο συνεργείο της Complete Cleaning δραστηριοποιείται στον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού. Με συνέπεια και σεβασμό στον πελάτη παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ποιοτικού καθαρισμού. Πιο συγκεκριμένα και με στόχο την πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη, το καταρτισμένο συνεργείο καθαρισμού της εταιρίας μας αναλαμβάνει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

 • Αρχικούς Καθαρισμούς
 • Ειδικούς Καθαρισμούς
 • Καθαρισμούς Πολυκατοικιών
 • Καθαρισμούς Γραφείων
 • Καθαρισμούς Επαγγελματικών Χώρων
 • Καθαρισμούς Υαλοπινάκων (Τζαμιών)
 • Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις

 • Χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, 100% οικολογικά υλικά και προδιαγραφές του συστήματος H.A.C.C.P. Η εταιρία καθαρισμού μας, εξασφαλίζει ένα υψηλό επίπεδο υγιεινής και προσφέρει ολοκληρωμένες, ποιοτικές και οικονομικές λύσεις επαγγελματικού καθαρισμού. Το έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο μας είναι στη διάθεσή σας για να αντιμετωπίσουν και να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη σας για καθαρισμό οποιουδήποτε χώρου.

  Η εταιρία καθαρισμού μας δεσμεύεται για τον ποιοτικό καθαρισμό του χώρου σας μέσα από ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών, πάντα με σεβασμό και συνέπεια στις ανάγκες σας σε συνάρτηση με τους περιβαλλοντικούς κανόνες.

  Το συνεργείο καθαρισμού της εταιρίας μας, λειτουργεί με γνώμονα τον ανθρώπινο παράγοντα δείχνοντας σεβασμό τόσο εργαζομένους μας όσο και στον χώρο του πελάτη. Για αυτό τον λόγο χρησιμοποιούμε μηχανήματα, συσκευές και εργαλεία που διαθέτουν άριστη λειτουργικότητα και ασφάλεια για τον χρήστη αλλά και για τον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο.

  Οι καθαρισμοί χώρων είναι η ειδικότητά της Complete Cleaning και το συνεργείο καθαρισμού της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ώρο.

  Μην διστάσετε να μας καλέστε άμεσα για να πάρετε μια οικονομική προσφορά και αφήστε τη βρώμικη δουλειά σε εμάς!

  Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα
  2112 143352, 6947 326321
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  Επικοινωνία

  Η φόρμα επικοινωνίας στάλθηκε με επιτυχία!

  Κάτι έγινε λάθος, σας παρακαλούμε ξαναστείλτε τη φόρμα επικοινωνίας